OnlyBrand

БЕБ на Одещині вилучило тютюнові вироби на суму понад 31 млн грн

БЕБ на Одещині вилучило тютюнові вироби на суму понад 31 млн грн
311316 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області вилучили кальянний тютюн іноземного виробництва без марок акцизного збору на загальну суму понад 31 млн грн.

У ході проведених обшуків складських приміщень на території промзони у передмісті Одеси виявлено понад 279 тисяч пачок та 702 банки тютюну.

Подальша незаконна реалізація продукції планувалася не лише на території Одеської області, а й по всій Україні. Гуртом та у роздріб через інтернет-сайти, телеграм-канали та торгові точки.

На території цих же приміщень напередодні детективами було викрито масштабне виробництво повного циклу контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів. Схему з виробництва парфумерії здійснювала організована злочинна група осіб, до складу якої входили уродженці Сирійської Арабської Республіки. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару організованою групою з завданням матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) здійснюють детективи Територіального управління Бюро в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури та оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань НПУ в Одеській області.

Також нагадаємо, що детективи Бюро економічної безпеки України спільно з детективами Територіального управління БЕБ у Львівській області провели обшуки на території однієї з тютюнових фабрик. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-provodyt-obshuky-na-tiutiunovii-fabrytsi

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,тютюнові вироби, контрафактні цигарки,контрафкт
Мої відео