OnlyBrand

Окупанти вдарили по школі у Покровському районі - розпочато розслідування за фактом загибелі двох та поранення шістьох працівників (ФОТО)

Окупанти вдарили по школі у Покровському районі - розпочато розслідування за фактом загибелі двох та поранення шістьох працівників (ФОТО)
297717 ПЕРЕГЛЯДІВ
Збройні сили рф не припиняють обстріли населених пунктів Донеччини і, зокрема, б’ють по об’єктах, де відсутні будь-які ознаки присутності українських військових. Прокурори Донеччини фіксують наслідки чергового воєнного злочину армії держави-агресора. 
30 червня 2023 року, близько 11:20, окупаційні війська рф вдарили, ймовірно, з реактивних систем залпового вогню по с. Сергіївці Покровського району. Влучання відбулось на території місцевої школи, у якій на момент обстрілу перебували 12 цивільних – представники адміністрації, вчителі й технічний персонал.
 
          
Внаслідок обстрілу загинули 56-річна вчителька початкових класів та 44-річна головна бухгалтерка. Шестеро інших співробітників, з них четверо чоловіків віком від 54 до 69 років та двоє жінок 24 і 34 років зазнали тілесних ушкоджень. Усіх доставили до лікарні з мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями.
 
     
 
Частину будівлі школи практично зруйновано, розбиті класні кімнати, кабінети та інші приміщення, розтрощено меблі і шкільний інвентар. На місці влучання продовжують працювати прокурори, правоохоронці та рятувальники.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни здійснюється за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури (ч. 2 ст. 438 КК України).
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
Мої відео