OnlyBrand

У співпраці з ворогом підозрюється колишня співробітниця відділу кадрів Маріупольського райуправління поліції

У співпраці з ворогом підозрюється колишня співробітниця відділу кадрів Маріупольського райуправління поліції
242312 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури експоліцейській заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).
Під час повномасштабного вторгнення рф в Україну інспекторка сектору кадрового забезпечення Маріупольського РУП ГУНП в Донецькій області добровільно залишилась в окупованому місті. Перебуваючи у декретній відпустці, жінка надіслала своїм колегам заяву на звільнення з правоохоронних органів України за власним бажанням.
 
 
У серпні 2023 року вона пішла на співбесіду до «мвс днр», за результатами якої її призначили на посаду «дільничного інспектора поліції» у Жовтневому районі м. Маріуполя. Наразі підозрювана виконує злочинні накази керівництва та бере участь у публічних заходах, котрі окупанти проводять на руїнах зруйнованого міста, зокрема - у так званій всеросійській акції передачі прапора.
 
Експравоохоронниця переховується від слідства на захопленій державою-агресором території Донеччини. Її оголошено у розшук. Досудове розслідування – ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях. Максимально громадянці загрожує ув’язнення на той же строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років та конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео