OnlyBrand

Ситуація на болотах станом на цей час

Ситуація на болотах станом на цей час
355499 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ситуація на болотах станом на цей час

▪️ путін підписав закон, який дає можливість призвати засуджених на службу за контрактом, крім тих, що вчинили тяжкі злочини. Вік служби за контрактом у воєнний час підвищили до 70 років — росЗМІ

▪️ У керівництві рф обговорюють можливість визнання ПВК "вагнер" екстремістською і терористичною організацією, - пишуть росЗМІ.

▪️ У москві хвиля евакуацій через повідомлення про мінування. Повідомляється про евакуацію людей з Пушкінського музею, Третьяковської галереї, музею ГЕС-2, ТЦ "Мега Біла Дача", ТЦ "Квартал".

▪️ Департамент транспорту москви повідомив про «тимчасове припинення» руху Москвою-рікою та обмеження роботи причалів. Як відомо, на березі Москви-ріки в столиці знаходиться низка владних установ, починаючи з кремля (резиденція президента), Білого дому (уряд рф), Міністерства оборони.

▪️ Колони "вагнера" увійшли до московської області. До самого міста залишилось менше двох годин, - росЗМІ.

▪️ «Російський добровольчий корпус» висловив готовність допомогти повсталим на території рф та закликав своїх прихильників активізуватися.

▪️ Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська звернулась до білоруських військових із закликом вигнати російських військових з країни та зачинити кордон з росією. За її словами росія може втягнути білорусь у свій внутрішній конфлікт.

▪️ "Будьте готові для контролю своїх територій. Чекайте нашого сигналу. Час свободи наближається", - білоруський полк ЗСУ імені Кастуся Калиновського звернувся до білоруського народу та військових.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia
Мої відео