OnlyBrand

NewsPrice на конференції Media Development day

NewsPrice на конференції Media Development day
307815 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова міжнародного медіапроекту NewsPrice Анатолій Шалаєв взяв участь у ювілейній конференції MDF, де підсумували  десятиріччя сприяння незалежній журналістиці в Україні.

Cимволічно, що захід проходив у Межигірї, що на Київщині, де колись жив президент-втікач Віктор Янукович.

У межах заходу відбулося чотири панельні дискусії, покликані спровокувати змістовну розмову на актуальні теми в галузі.

Медійники говорили про те, як зробити регіональну журналістику впливовою під час війни, як розвиватиметься нове покоління журналістики, якою має бути сучасна освіта для медіа тощо.

Також учасники конференції  відрефлексували як змінилася журналістика за 10 років.

Крім конференції, відбулася і виставка медіасервісів, де учасники мали можливість ознайомитися з низкою рішень і послуг, які формують майбутнє медіа. Окрім того, відзначили 10 найвпливовіших місцевих новинних медіа та незламних лідерів незалежної локальної журналістики.

Анатолій Шалаєв подякував організаторам за крутий MDF та привітав із десятиліттям: «Симбіоз молодості та досвідчених журналістів. Дякую Media Development Foundation та особисто Євген Заславський за те, що Ви робите. Тримаймося!», - прокоментував він.

Також додав, що відтепер NewsPrice в Україні та MDF неодмінно будуть партнерами. Та нагадав, що колись і сам увійшов до сімки фіналістів журналістів-розлідувачів України на конкурсі "Межгір’яфест-2017", що проводило MDF.

Більше новин у телеграм-каналі NewsPrice

Теги: NewsPrice, Анатолій Шалаєв
Мої відео