OnlyBrand

"Do like Olympians" під гаслом "На низькому старті - разом з ДПУ" відбувся в Ірпені.

"Do like Olympians" під гаслом "На низькому старті - разом з ДПУ" відбувся в Ірпені.
255983 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Do like Olympians" під гаслом "На низькому старті - разом з ДПУ" відбувся в Ірпені.

 

Завдяки підписаному меморандум між Відділенням НОК України в Київській області та Державним податковим університетом 19 квітня 2024 року в стінах закладу вищої освіти було реалізовано Всеукраїнський проєкт НОК України серед дітей та молоді #DolikeOlympians.

Учасниками заходу стали понад 160 абітурієнтів з різних куточків Київщини і не тільки які були учасниками дня відкритих дверей, адже саме сьогодні в Університеті було дано старт вступній кампанії 2024.

І саме з нагоди цієї події як у справжньому спорті все почалось з Олімпійської руханки від студентів - спортсменів спеціальності: 017 "Фізична культура і спорт".

Розігрівшись зацікавлена молодь мала зустрічі з командою університету, знайомство з освітнім простором, неформальне спілкування зі студентством, нетворкінг, тематичні активності. 

Захід не пройшов без представників Відділення, який відвідав та прийняв активну участь в організації Виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області, начальник Центру студентського спорту ДПУ Вадим Гаєвий.

По завершенню руханки Вадим Гаєвий наголосив: "Шановні майбутні здобувачі вищої освіти та присутні, сприяння здоровому та активному способу життя, пропаганда олімпійських видів спорту, фізичної культури та олімпійської освіти серед дітей, молоді, різних верств населення є невід'ємною частиною сьогодення".

 

Дякуємо ЗСУ за день без повітряних тривог та можливість проводити заходи які сприяють вихованню фізичної здоров'ї нації!

 

#DolikeOlympians Державний податковий університет НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team #Ірпінь Медична клініка Столиця #ДПУ Centr Sporta Кафедра фізичного виховання, спорту та здоров‘я Факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації ДПУ

Мої відео